Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 31 de desembre del 2015

FRANKFURT CASA VALLÉS

Frankfurt del carrer Gavatxons de Terrassa

Arribada l'hora de dinar, baixem de la Plaça de la Font Trobada, caminem deu metres pel carrer dels Gavatxons i a ma esquerra i en el número 16 trobem el millor Frankfurt de Catalunya i el primer del món del seu estil. Va ser inaugurat un més de març de l'any 1963.

Destaca la bona qualitat de tots els seus productes, elaborats per ells mateixos, amb la marca: Casa Vallés. En el seu inici l'establiment només oferia salsitxes de Frankfurt i era l'únic establiment en el que es podien trobar cerveses de llauna d'importació.

L'èxit del Frankfurt Vallés radica en el control de la qualitat dels productes que ofereixen sortits de la seva línia de fabricació pròpia.

Personalment he de dir que no m'agrada el menjar ràpid, però amb una excepció, les salsitxes de Casa Vallés, que molts terrassencs creiem que són les més bones del món.

El Frankfurt ofereix divuit tipus diferents de salsitxes més tretze entrepans diferents i les típiques patates fregides. Cal destacar el pa, sempre en el seu punt, ja diguin les 8 del matí com les 8 de la vesprada.

Frankfurt Casa Vallés del carrer dels Gavatxons, número 16
Foto, AF Jordi Plana

Entrem al local, seiem davant la barra i demanem un Frankfurt i una xistorra, dues de les salsitxes típiques de Casa Vallés, tant una com l'altra les millors que podem trobar al mercat, la segona insuperable, gens oliosa i amb gust a herbetes, prenem una Estrella Damm i per acabar un cafè. 
  

 Frankfurt de Casa Vallés

Xistorra de Casa Vallés

Sortim del Frankfurt i just a la sortida ens aturem davant la casa Higini Roca, disposats a seguir amb la nostra passejada per Terrassa, amb les forces recuperades.

GL 41º 33' 46'' N - 2º 00' 39'' E. TERRASSA

TERRASSA UNA CIUTAT PER CONÈIXER I PER GAUDIR-LA

Jordi Plana i Nieto
Ex-regidor de l'Excel·lentíssim
Ajuntament de Terrassa
1987 - 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada